Styrkor och svagheter

Jag har funderat en hel del över mina starka sidor respektive mina svaga sidor som bloggare. Det är otroligt viktigt att vara medveten om de svagare sidorna, för att kunna förbättra dem. Men man får heller inte glömma de man faktiskt är bra på. Jag tänkte lista mina starka sidor märka med ett ♥ och mina svaga med en •. Tycker ni mina punkter stämmer överens med verkligheten?

♥ Jag är bra på att ta negativ kritik. Det är väldigt sällan jag svarar på elaka eller nedlåtande kommentarer, eller ens ägnar en tanke åt vad jag skulle kunna svara på dem. Jag vet vart jag har mig själv och känner inget behov av att försvara mig, komma med argument eller ta åt mig.

♥ Jag lägger upp mycket och varierande bilder. Ridbilder från nästan varje ridpass, fina och skarpa systemkamerabilder, vardagsbilder och mobilbilder.

♥ Jag kan uttrycka mig på ett bra sätt i skrift, stavar sällan fel eller bygger upp meningarna på ett konstigt sätt.

♥ Jag tycker att jag har lagom variation på mina inlägg. Lite vardag men håller mig nästa alltid till ämnet – häst.

• Jag är dålig på att svara på kommentarer. Eftersom det öser in så himla många har jag tyvärr svårt att göra det alla gånger, men lägger man ner tid på att skriva en fin och läsvärd kommentar så tycker jag egentligen det minsta man förtjänar är ett svar.

• Jag är skitdålig på att komma på rubriker. Japp, jag hade svårt med en rubrik till detta inlägg också, haha.

• Jag kan i perioder vara ganska opersonlig och det tror jag kan vara ganska tråkigt för er läsare. Samtidigt vill jag hålla mitt privatliv utanför för det mesta.

• När jag känner mig stressad lägger jag upp ett snabbt inlägg som egentligen inte har den kvalitet jag vill hålla. Hellre kvalitet än kvantitet.

20120916-150011.jpg

Läsarbild från GHS tidigare i år.

/Ingrid

Det här inlägget postades i Ingrids inlägg. Bokmärk permalänken.
Annonser via Bloggpartner

13 svar till Styrkor och svagheter

 1. Tina skriver:

  Det bästa är att vilja och våga! Att våga utmana sig själv och att se sig själv i den spegel som andra ser en i. Då är man stark och då lär man sig ännu mer om sig själv. Att känna sina styrkor och svagheter kan föra en hur lång som helst. Och det enda som sätter gränsen är som sagt hur mycket man vill och vågar.
  Ha en toppen söndag!

 2. Amanda skriver:

  Tycker det stämmer ganska bra. Men glöm inte att skilja på negativ kritik och rena påhopp/elaka kommentarer :)

 3. Madde skriver:

  Tycker det stämmer bra. Framförallt första och tredje punkten tycker jag du är bra på, och det är även de två viktigaste egenskaperna tycker jag ;)

 4. Anonym skriver:

  Jag tycker faktiskt det är riktigt dåligt av dig att du ännu inte svarat på frågestunden du hade för ca en månad sen, varför ha frågestund om du ändå inte svarar på den? Och att du ignorerar kommentarer om den är rätt illa

  • Anonym skriver:

   Vill också ha svaren från frågestunden :( DET är ännu en svag punkt när det gäller Ingrid som bloggare. Hon lovar mycket men ger bara hälften..

   En till svag punkt att du ofta skriver ”ge tips på vad jag ska skriva” men sen väljer du inga av tipsen :(

  • Ingrid skriver:

   Jag har känt mig för ful för att vara med på film så jag får se när jag har lust att spela in en.

 5. Tycker det stämmer rätt bra överens med vad man ser av dig på bloggen!

 6. Hanna!! skriver:

  Hej, Idag så jag en storhäst som såg precis ut som Claudia !
  En dressyr häst också :)

 7. Sätilaryttaren skriver:

  ingrid kan du inte berätta lite om ditt företag? :)

 8. Cicci skriver:

  Tycker det stämmer ganska bra, vill bara säga att du är riktigt duktig på att blogga! Dina inlägg gör min dag <3

 9. Linnea skriver:

  Stämmer väldigt bra :) !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>